Neverstop Laser – A nyomtatás új birodalma

Innováció. Ez az, ami nélkül még mindig tüzet csiholó ősemberekként élnénk. A fejlődés mindenhol ott van, a vele járó rossz és jó tulajdonságaival együtt.Modernizálódik az életmód, az építkezés, a technika és vele együtt a nyomtatás is. Egyre jobban haladunk afelé, hogy újabb generációba lépjünk, melynek kapujában 3D-s nyomtatóval készült oszlopok magasodnak.Ennek az új generációnak reménysugara lehet a HP legújabb fejlesztése, a Neverstop Laser nyomtató sorozat, mely a világ első kazetta nélküli lézernyomtatóiból áll.

Kis- és középvállalkozásoknak okos döntés.

A HP Neverstop Laser nyomtató sorozatának tagjai bár kis mérettel rendelkeznek, azonban teljesítményük annál figyelemre méltóbb.Nagy mennyiségű nyomtatásra lettek tervezve, a kezdőcsomagban 5000 oldalnyi nyomtatásra elegendő töltőfolyadék van.A papírtálca kiterjedt méretei miatt kevesebbszer van szükség a tálca újra töltésére, ezáltal értékes idő spórolható meg más, fontosabb feladatok elvégzésére.

Mivel a HP Neverstop Laser sorozat készülékei beépített tonerrel működnek, így az újratöltése gyerekjáték a tonerújratöltő készlet segítségével.Pozitívum, hogy az újratöltés során tiszta marad minden, nem kell attól tartani, hogy összefog bármit is a kicserélt toner.

Sima és multifunkciós nyomtatók a Neverstop Laser nyomtató sorozaton belül.

A HP vállalatától megszokott minőség és megbízhatóság nem változott, minden alkalommal kiváló minőségben nyomtatnak fekete- fehérben, az egyszerű szövegektől egészen a részletes diagrammokig.Nagy mennyiségű nyomtatás mellett is éles és kontrasztos ábrák kerülnek papírra eme nyomtatók által, alacsony költségek mellett.

Persze, ahogyan sok más HP nyomtató, így ezek is vannak olyan okosak, hogy képesek telefonnal, táblagéppel csatlakozni akár hálózat nélkül is, közvetlenül. Kitűnő minőségben szkennelik a dokumentumokat,melyeket azonnal Google Drive-ba, Dropboxba, felhőbe, vagy e-mailbe oszthatnak meg, ahogyan ezekről a helyekről is pillanatok alatt nyomtathatja ki a kiválasztott dokumentumokat.

Összességében a HP Neverstop Laser nyomtatóiban ötvöződik a jól bevált régi és az ismeretlen új kombinációja. Mindig nehéz döntés valami újat kipróbálni,hisz benne van a kudarc lehetősége, azonban csak úgy tudhatjuk meg, hová juthatunk, ha elindulunk az ismeretlen úton.