Lendítse fel vállalkozását új eszközökkel, kedvező finanszírozással!


Ön helyett megvesszük a kiválasztott eszközöket, illetve összeállítjuk az Ön számára ideális konfigurációkat, melyeket a választott futamidőre az Ön rendelkezésére bocsátunk.


Eszközeinek beszerzése kapcsán lehetőség van azok finanszírozására a vásárlás (beruházás) helyett, vagyis ügyfeleink választhatják a 100%-ban költségként elszámolható pénzügyi lízinget is, melynek fő jellemzői:

  • önrész nélkül vehető igénybe (önerő nem szükséges és nem is lehetséges)
  • fix Forint vagy fix EUR alapú (jelenleg csak forint alapon elérhető a szolgáltatás)
  • legalább 24, legfeljebb 60 hónapos futamidő
  • a havidíj 100%-ban elszámolható költségként, ún. mérlegen kívüli tételként -  csökkenthető adóterhek


Finanszírozó partnerünk a Grenkeleasing Magyarország Kft. (a frankfurti értéktőzsdén jegyzett német Grenkeleasing AG cég magyarországi leányvállalata).


A hiánytalanul benyújtott finanszírozási igények munkanapokon 24-48 órán belül feldolgozásra kerülnek.


Szerződéses finanszírozás rövid leírása:

A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja a Megrendelő által kiválasztott eszközt és - a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:409. § (1) bekezdése szerinti - pénzügyi lízingszerződés keretében adja a Megrendelő használatába.


A megkötött lízingszerződésre a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény alapján a tartós bérletre vonatkozó könyvvezetési, nyilvántartási, elszámolási és beszámolási szabályok az irányadóak.


A szerződés nem minősül a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló törvény szerinti pénzügyi lízingnek, így a szerződés szerinti szolgáltatások nyújtásához nincs szükség hatósági engedélyre.


A pénzügyi finanszírozás mellett üzemeltetési konstrukciókkal is állunk rendelkezésre garancia időn belül és utána is.


Amennyiben a finanszírozással vagy egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatosan bármilyen kérdés merül fel, keressen minket elérhetőségeinken:


+36 1 919 3363

+36 70 369 1873

kapcsolat@hp-portal.hu