A HP új generációs A3-as MFP nyomtatói, új különleges szolgáltatással is elérhetőek. A többfunkciós készülékeket már nem fontos megvásárolnunk, akár bérelhetjük is őket, ezáltal a legújabb technológiával rendelkező gépekkel dolgozhatunk költséghatékonyan.

De miért pont a bérlés vásárlás helyett?

- Költséghatékonyság

Főként kisvállalkozások és startupok költségkerete korlátozottabb, így kevésbé képesek nagy összeget fordítani olyan feladatok ellátásért, mint például a nyomtatás. Fontos lehet azonban az ilyen vállalkozások számára is az élenjáró technológiával rendelkező, többfunkciós nyomtató használata. Számukra megoldás lehet a HP A3 MFP új generációs készülékek bérlése. Ezáltal a vállalkozások elkerülhetik a magas, egy összegben történő vásárlást, helyette havonta fizethetnek kisebb árat a bérlésért. A költségvetés többi részét így költhetik számukra fontosabbnak bizonyuló dolgokra.

- Technológiailag mindig élen

A bérlés lehetővé teszi, a rugalmas cserét, így mindig a technológiailag lehető legújabb MFP készülékkel dolgozhatunk kisebb költség mellett. Amint úgy érezzük, nagyobb teljesítményű készülékre lenne szükségünk, elég telefont ragadnunk és már intézhetjük is a következő nyomtatót. A mindig fejlődő HP nyomtatók egyre kisebb áron képesek nagyobb mennyiségű nyomtatásra, így a készülék cseréje által egyre kevesebb pénzt kell a nyomtatási feladatokra szánni.

- Tervezhetőség

Ahhoz, hogy HP nyomtatót béreljünk szükséges megtervezni a havi nyomtatni kívánt oldal mennyiségét, hogy a legmegfelelőbb gépet ki tudjuk választani. Ezáltal a kellékanyag szükségletek is megtervezhetők, így fix összegként kiszámolhatjuk a nyomtatási feladatokra költeni kívánt költséget. Természetesen bármikor közbejöhet egy-egy nagyobb volumenű munka, amikor többet kell nyomtatnunk, azonban megijedni akkor sem kell, hiszen plusz pénzért utánrendelhetünk a tervezettnél több tonert.

- Elhasználódás

Mint minden elektronikai berendezés, így a HP A3 nyomtatók is elhasználódnak egy idő után, a bérlés azonban lehetővé teszi az elhasználódás által okozott pénzügyi kockázatok csökkenését. A tervezhetőség által kikalkulálhatjuk, hogy körülbelül mikorra éri el a készülék azt az időt, amikorra le kellene cserélni, így még azelőtt lejárhat a bérleti szerződés, hogy elromlana vagy elavulna a gép. Ez azért is jó, mert így nem a mi feladatunk, hogy megjavítassuk vagy megszabaduljunk a készüléktől.

- Karbantartás

Az által, hogy a tényleges tulajdonlás nem a mi kezünkben van, a karbantartással kapcsolatos feladatok a HP központra hárulnak. Amennyiben önhibánkon kívül sérül vagy meghibásodik a nyomtató nem kell aggódnunk, a HP szerviz segít a helyreállításban.

Hogyan működik?

  1. Első lépésként érdemes megkeresni ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy mailben.
  2. A HP szolgáltató partnere felveszi a kapcsolatot, segít a megfelelő nyomtató kiválasztásában.
  3. A jelentkezés után megkapjuk a szükséges dokumentumokat, majd miután jóváhagytuk őket, a szokásos szállítási feltételekkel várhatjuk a készüléket.
  4. Amint megérkezett a készülék, elkezdhetjük használni azt.
  5. A bérleti idő lejárata után meghosszabbíthatjuk a bérleti időt, vagy visszaadhatjuk a gépet és kérhetünk újat.